Avondmarkt Mariakerke Zeedijk

OPGELET : deze markt is voorbij !


Wanneer :
zo 07/07/2019 van 17:00 tot 22:00


Waar :
zeedijk, Mariakerke


De avondmarkt te Mariakerke Zeedijk gaat iedere zondag van juli en augustus door.  Met animatie !  Telkens met gastoptreden van bekende artiesten!  Een niet te missen avondmarkt aan de kust.

 

Fluisterkorting op deze avondmarkt !  Vraag een demo van de TisToe zaksluiters (zie hieronder) aan Bart.   Je vindt ze ongetwijfeld interessant … gebruik dan bij je aankoop de zotte fluisterkorting “Ik ben een koekoeksklok.” en ontvang een extra 😉

Zaksluiters TisToe op deze markt aanwezig

Vraag een demo van de TisToe zaksluiters aan Bart’s kraam.


Organisator :
Ambulante zelfstandigen

Email : ambulantezelfstandigen@gmail.com / Tel. 0475 44 23 06 of 0477 37 12 18

Boekenlegger op de permalink.

3 Comments

  1. Annie De Waegemaeker

    Ik ben een koekoeksklok

  2. Graag van de marktkramers thv Luikstraat wat meer respect voor de fietsen die aan de fietsbeugels zijn vastgemaakt. Als ze hun stand groter maken zodat voor hun bestelwagen geen plaats meer is moeten de fietsers die de beugels gebruiken om hun fiets aan te bevestigen niet de dupe zijn om deze fietsen te proberen te manipuleren en om ze te verplaatsen om hun voertuig te kunnen plaatsen. Zullen zij de schade eventueel vergoeden en bij wie moeten we aankloppen want het zal toch niet van hen zijn. Het is niet de bedoeling dat wanneer de markt opgestart wordt wij post moeten vatten om te zien wanneer juist zoiets gebeurd. Wat is het nut nog van fietsbeugels???? Hou het aangenaam voor iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *