Avondmarkt Bocholt

Wanneer :
ma 12/08/2024 van 17:00 tot 22:00


Waar :
Dorpsstraat, Bocholt


Avondmarkt Bocholt gaat door op het Kerkplein, alsook in de Dorpstraat en Brugstraat


Organisator :
Neem contact op met de organisator indien je een standplaats op deze markt wenst !
Povinciale Beroepsvereniging van Limburgse marktkramers

Tel.: 0468 10 66 45

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

3 reacties

 1. Hallo. ik ben hama foodtruck. ik ben geïnteresseerd in jullie avondmarkt en zou graag willen meedoen. Ik verkoop braadworst met ajuin, tunesiche hamburger, wraps, en lekkere Belgische frietjes. Ik wacht op een email van jullie..
  Bijvoorbaat dank.
  En vriendelijke groetjes.
  https://www.facebook.com/HAMA-Foodtruck-1066205985762570

 2. goedemiddag ik wil de informatie weten over de avondmarkt ik verkoop speelgoed en brillen ik heb 12 meter nodig en bedankt voor de informatie een fijne middag

 3. huis vergeet me nietje

  Geachte, wij zijn een VZW gelegen in Bree. Wij zijn er voor mensen getroffen door kanker, maar ook voor hun naasten en nabestaanden. Dit zowel voor de ouderen Huis Vergeet-me-Nietje als voor de jongeren Cocon_jongerenwerking. We zouden graag op de avondmarkt staan om ook onze VZW wat naambekendheid te willen geven in Bocholt zodat de mensen ook weten dat wij bestaan en er zijn voor hun. Verder bieden wij allerlei spullen aan zoals kaarten, stressballetjes, snoepzakjes,… aan democratische prijzen. Als VZW zijn we natuurlijk altijd op zoek naar wat centjes, zeker om onze activiteiten te kunnen blijven doen voor onze gasten. We denken dat we met 2 lm wel gaan toekomen, alleen is onze vraag zijn hier kosten aan verbonden? Kunnen we daar onze auto ook bijzetten zodat we alles kunnen in en uitladen. Is er een tafel/stoelen of een braderietentje voorzien? We hopen op een antwoord van jullie. Alvast hartelijk bedankt. U kan altijd kijken op onze website http://www.huisvergeetmenietje.be voor wat meer informatie of wat we juist doen.