Geen zeedijk avondmarkten te Blankenberge, Nieuwpoort, Knokke-Heist en Duinbergen !

Avondmarkt op zeedijk

In de zomer van 2022 gaan jammer genoeg enkele zeedijk avondmarkten niet door.
Avondmarkten op een zeedijk hebben vaak net iets extra bovenop anderen avondmarkten. De avondmarkten ogen mooi met de zee op de achtergrond. Ze trekken veel volk. Ook de lokale winkels en horeca profiteren mee. Maar jammer genoeg zijn er enkele van die top avondmarkten gesneuveld.


Er zijn gelukkig nog heel wat zeedijk avondmarkten die wel doorgaan. Aan de kust zijn er ook top-avondmarkten die elders plaatsvinden dan op een zeedijk !

Avondmarkten Knokke / Duinbergen / Knokke-Heist

Tot grote spijt van velen gaan er geen enkele avondmarkten meer door te Knokke-Heist, Knokke en Duinbergen.

Avondmarkten Nieuwpoort

Ook in Nieuwpoort zijn er enkele wijzigingen. Ook hier gaan geen Zeedijk avondmarkten meer door. Maar niet getreurd ! Er zijn 3 heuse markten op de Promenade, een heel mooie ligging met zicht op de haven ! Daarnaast gaan er 2 avondmarkten door in centrum Nieuwpoort stad en één in Sint-Joris.

Avondmarkten Blankenberge

In Blankenberge gaan in 2022 helaas geen Zeedijk avondmarkten door. Wel gaan er avondmarkten door op de Grote Markt, aan de haven en het Manitobaplein !

Waar zijn er wel nog zeedijk avondmarkten ?

Middelkerke, Westende, De Haan, Wenduine, Mariakerke, De Panne, Zeebrugge, Koksijde, Sint-Idesbald en Oostduinkerke. Een totaal van 35 Zeedijk avondmarkten in 2022 🙂 In juli vinden er 17 plaats en in augustus 18.

Wanneer gaan de avondmarkten aan de kust door ?

Er zijn meerdere organisatoren van avondmarkten aan zee. Ze hebben elk hun eigen kalender. “AlleAvondmarkten” bracht ze voor je samen in een handig overzicht. Het compleet overzicht van alle avondmarkten aan de kust vind je op https://www.alleavondmarkten.be/avondmarkten-kust/

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

2 reacties

 1. Dag
  Organisatie
  Ik wil graag reserveren voor alles avondmarkt ik wi lid worden
  Ik verkoop cocktails en smoothies

  • In 2023 zullen terug heel wat avondmarkten doorgaan aan de kust. Er zijn verschillende organisatoren ! Van zodra de avondmarkten aan de kust op de site staan kun je de contactgegevens van de organisator bekijken door op de markten te klikken. Deze avondmarkten worden meestal in de loop van april gepubliceerd.
   Veel succes.

Reageren is niet mogelijk